V. 34

Måndag

  • Stekt fläsk, löksås, kokt potatis
  • Korvstroganoff, ris
  • Rödspätta, remouladsås, citron
  • Kebabtallrik med tillbehör

Tisdag

  • Bruna bönor, fläsk och korv
  • Fläskfilépasta med grönpeppar och svamp
  • Laxpudding, skirat dillsmör
  • Kebabtallrik med tillbehör

Onsdag

  • Fläsklägg, rotmos
  • Spagetti, köttfärssås, riven ost
  • Stekt strömming, skirat smör, potatismos
  • Kebabtallrik med tillbehör

Torsdag

  • Ärtsoppa, pannkakor, grädde och sylt
  • Flygande Jacob, ris
  • Helstekt karré, blandsvampsås, timjanpotatis
  • Kebabtallrik med tillbehör

Fredag

  • Helstekt fläskfilé med vitlök och örter, råstekt potatis
  • Kycklingklubba, tzatziki, pommes
  • Stekt lax, lök- och dillcrème, citron
  • Kebabtallrik med tillbehör