V. 20

Måndag

  • Potatisbullar, bacon, lingonsylt, keso
  • Pepparmarinerad karré med örtyoghurt
  • Fiskgratäng med vitt vin, bladspenat och räkor
  • Kebabtallrik med tillbehör

Tisdag

  • Bruna bönor, fläsk och korv
  • Korvstroganoff, ris/kokt potatis
  • Köttbullar, gräddsås, kokt potatis, picklad gurka
  • Hamburgertallrik med tillbehör

Onsdag

  • Kalvfärsbiffar, löksky, rotsaker, lingonsylt
  • Varm pestosallad med kyckling, sparris och tomat
  • Torsk med skagenröra, kokt potatis
  • Kebabtallrik med tillbehör

Torsdag

  • Ärtsoppa, pannkakor, grädde och sylt
  • Biffstroganoff med ris
  • Köttfärslasagne (100% nötfärs)
  • Hamburgertallrik med tillbehör

Fredag

  • Fläskfilé Black and White, färska räkor
  • Kycklingklubba, pommes, dressing
  • Schweizare med ost och skinka, sötpepparsås
  • Kebabtallrik med tillbehör